Бинго сајтови 2020

Добредојдовте во Bingo77 - една од НАЈ-добро рангираните веб-страници за играње бинго игри во Македонија. Тоа што е поразлично на Bingo77 веб-страницата е фактот дека е управувана од пасионирани бинго играчи од Македонија. Затоа, нашите корисници се сигурни дека добиваат само свежи информации за интернет бинго на нивниот домашен македонски јазик. Нашиот тим има собрано голема количина на информации за бинго бонуси во бројни казина и бинго хали - оние кои се светски, но и познати во Македонија. Покрај бинго бонусите, во Bingo77 ќе откриете правила и општи стратегии за победување при играње на интернет бинго. Со станување редовен посетител на нашата веб-страница бидете сигурен дека ниедна од профитабилните промоции на интернет коцкарските институции во Македонија нема да биде запоставена!

character character

Бинго сајтови да се игра во Македонија

Buzz Bingo

без wagering
за newbies
30£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  24

 • Сопственикот

  Buzz Group Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 0-1 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 40 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
10/10

Одлично

18+. T&C применуваат

Heart Bingo

50£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  6

 • Сопственикот

  Gamesys Operations Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 24 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Gamesys
 • £ 50 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 10
7.1/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Galabingo

50£

бесплатни бинго

 • Бинго соби

  17

 • Сопственикот

  LC International Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 50 за прв депозит
8.7/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Sun Bingo

50£

Бонус

 • Бинго соби

  12

 • Сопственикот

  Tabcorp UK Limited Casinos

 • Повлекување време

  Картичка плаќања: 3-5 дена, го очекува на времето: 24 часа

 • Надлежниот орган

7.7/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Foxy Bingo

без wagering
за newbies
40£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  16

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 48-72 часа

 • Надлежниот орган

 • Дополнителни бонуси за време на викендите
 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Cozy
 • £ 40 за прв депозит
8.2/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Tombola Bingo

за newbies
50£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  20

 • Сопственикот

  Tombola (International) Plc

 • Повлекување време

  PayPal: до 72 часа

 • Надлежниот орган

 • Погледнете-а-пријател бонус
 • 200% на прв депозит
8.2/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Sky Bingo

за newbies
40£

Бонус и 100 бесплатни врти

 • Бинго соби

  6

 • Сопственикот

  Sky Plc group

 • Повлекување време

  e-паричник: 12-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Virtue Fusion
 • 60 £ на прв депозит
9.5/10

Одлично

18+. T&C применуваат

William Hill Bingo

за newbies
25£

Бонус

 • Бинго соби

  25

 • Сопственикот

  WHG (International) Limited Casinos

 • Повлекување време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 25 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.1/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Costa Bingo

без wagering
300%

Бонус и 30 бесплатни вртења

 • Бинго соби

  36

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Повлекување време

  e-паричник: 48-72 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Dragonfish
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
9.3/10

Одлично

18+. T&C применуваат

Dove Bingo

500

бесплатни врти

 • Бинго соби

  11

 • Сопственикот

  Jumpman Gaming Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 1-5 дена

 • Надлежниот орган

 • понуди сајт cashback
 • Поддржано од Jumpman
8.2/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Deal Or No Deal Bingo

40£

Бонус за регистрација

 • Сопственикот

  Bear Group Ltd Casinos

 • Повлекување време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

1.5/10

Лошо

18+. T&C применуваат

Loony Bingo

300%

бонус на прв депозит

 • Бинго соби

  4

 • Сопственикот

  Daub Alderney Limited

 • Повлекување време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 80 £ на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.3/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Dabber Bingo

105

Бесплатни билети и 10 слободни врти

 • Сопственикот

  Tau Marketing Services Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 2-5 дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 100£ on first deposit
 • Минимален повлекување £ 5
6.8/10

Добро

18+. T&C применуваат

Velvet Bingo

40£

Бонус

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Повлекување време

  5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

3.1/10

Контроверзно

18+. T&C применуваат

Chit Chat Bingo

без wagering
300%

Бонус

 • Бинго соби

  20

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Повлекување време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Dragonfish
 • програма за лојалност
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
4.8/10

Контроверзно

18+. T&C применуваат

Sparkly Bingo

120

бинго билети

 • Бинго соби

  4

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Повлекување време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

8.1/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Nutty Bingo

без wagering
20£

Бонус и 20 вртења

 • Бинго соби

  3

 • Сопственикот

  Zenzero Limited

 • Повлекување време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • £ 20 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
5.1/10

Добро

18+. T&C применуваат

Fever Bingo

500

бесплатни врти

 • Бинго соби

  11

 • Сопственикот

  Jumpman Gaming Limited

 • Повлекување време

  e-паричник: 24 часа

 • Надлежниот орган

 • понуди сајт cashback
 • Поддржано од Jumpman
5.1/10

Добро

18+. T&C применуваат

Candy Shop Bingo

без wagering
200%

Бонус

 • Бинго соби

  2

 • Сопственикот

  Zenzero Limited

 • Повлекување време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 200% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.7/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Lucky Ladies Bingo

300%

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Повлекување време

  до 5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Cozy
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 1
6/10

Добро

18+. T&C применуваат

Gravy Train Bingo

180

бесплатни врти

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Повлекување време

  до 5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Cozy
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 1
5.1/10

Добро

18+. T&C применуваат

ИЗБОР НА МАКЕДОНСКИТЕ ИГРАЧИ

Buzz Bingo

30£ Добредојдовте бонус

Играј

Heart Bingo

50£ Добредојдовте бонус

Играј

Galabingo

50£ бесплатни бинго

Играј

Sun Bingo

50£ Бонус

Играј

Foxy Bingo

40£ Добредојдовте бонус

Играј

Tombola Bingo

50£ Добредојдовте бонус

Играј

Sky Bingo

40£ Бонус и 100 бесплатни врти

Играј

faq

 • Како се игра бинго?

  Бинго е игра "на среќа". Водителот на играта (наречен "повикувач") по случаен избор ги селектира добитните броеви. Играчите ги бараат овие добитни броеви со оние кои во различни варијации се испечатени на нивните 5х5 картички. Ако добитните броеви се во еден ред, треба да се викне "Бинго"! Во денешно време е возможно да се игра на многубројни бинго веб-страници во Македонија.

 • Која е најдобрата Бинго Апликација во Македонија?

  Можете да играте бинго игри за пари и бесплатно. За бесплатно играње симнете апликација со јавен пристап. НАЈДОБРИТЕ-5 Бинго Апликации за Android се Bingo Gem Rush, Super Bingo HD, Bingo Blitz, Lucky Bingo и Bingo Heaven. НАЈДОБРИТЕ-5 Бинго Апликации за iOS се Robin Hood Bingo, Moon Bingo, Ted Bingo, Sugar Bingo and Polo Bingo.

 • Какви видови на бинго игри постојат?

  Постојат два вида бинго карти. Мрежата 5x5 се користи за играње на Бинго со 75 топчиња. Бинго со мрежа 9x3 се користи во "Housie" или во Бинго со 90 топчиња. Сепак примерите се за поширока калсификација на бинго игрите. Можете да прочитате за и да играте Bingo U-Pick Them (повеќе како лотарија), Bingo Bonanza со 43 dброеви), Stallion Race Bingo (со броеви од 1 до 15 и над15 играчи), Passing Bingo (последниот играч кој ќе остане победува), Бинго со 30 топчиња (се состои од 30 бинго топчиња) и Coverall Bingo (повеќе како слот). Играчите избираат од многубројните бинго веб-страници на маједонски јазик и играт и бесплатно и за пари.

 • Дали е безбедно да се игра бинго во Македонија?

  Доколку играчот ги почитува правилата, интернет бингото е комплетни сигурно и безбедно. Проверете дали веб-страницата за играње на бинго поседува лиценца и дали е во согласност со соодветното македонско законодавство. За да се спречи непредвидено губење на пари, ви препорачуваме да ги прочитате Правилата и Условите на повелкување бинго бонуси, како и обложувањето во секоја посебна интернет коцкарска установа.