Бинго сајтови да се игра во Македонија

 • William Hill Bingo
  за newbies
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  25£ Бонус 18 T&C
  Играј
 • Sun Bingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Alderney

  50£ Бонус 18 T&C
  Играј
 • Vera&John
  5/5 5
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  MGA

  200% Бонус 18 T&C
  Играј
 • Zinger Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  64 Бинго билети и 10 слободни врти 18 T&C
  Играј
 • Queen Bee Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  64 Бесплатни бинго билети и 10 слободни врти 18 T&C
  Играј
 • Costa Bingo
  без wagering
  5/5 5
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  300% Бонус и 30 бесплатни вртења 18 T&C
  Играј
 • Chit Chat Bingo
  без wagering
  2/5 2
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  300% Бонус 18 T&C
  Играј
 • Foxy Bingo
  без wagering
  за newbies
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  40£ Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј
 • Bingofest
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Curacao коцкање

  50€ кеш понуда 18 T&C
  Играј
 • Dabber Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  105 Бесплатни билети и 10 слободни врти 18 T&C
  Играј
 • Sky Bingo
  за newbies
  5/5 5
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Alderney

  40£ Бонус и 100 бесплатни врти 18 T&C
  Играј
 • Buzz Bingo
  без wagering
  за newbies
  5/5 5
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  30£ Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј
 • Fever Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Alderney

  500 Бесплатни врти 18 T&C
  Играј
 • Dove Bingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  500 Бесплатни врти 18 T&C
  Играј
 • Candy Shop Bingo
  без wagering
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  200% Бонус 18 T&C
  Играј
 • Heart Bingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  50£ Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј
 • Loony Bingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  300% Бонус на прв депозит 18 T&C
  Играј
 • Lucky Ladies Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  300% Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј
 • Sparkly Bingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  120 Бинго билети 18 T&C
  Играј
 • Velvet Bingo
  2/5 2
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  40£ Бонус 18 T&C
  Играј
 • Wink Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  200% Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј
 • Galabingo
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  50£ Бесплатни бинго 18 T&C
  Играј
 • Gravy Train Bingo
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  Gibraltar

  180 Бесплатни врти 18 T&C
  Играј
 • Nutty Bingo
  без wagering
  3/5 3
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  20£ Бонус и 20 вртења 18 T&C
  Играј
 • Tombola Bingo
  за newbies
  4/5 4
  Јазик Јазик
  English

  Македонски

  Надлежниот орган Надлежниот орган

  UKGC

  50£ Добредојдовте бонус 18 T&C
  Играј

ИЗБОР НА МАКЕДОНСКИТЕ ИГРАЧИ

Sun Bingo

50£ Бонус

Играј

Vera&John

200% Бонус

Играј

Zinger Bingo

64 Бинго билети и 10 слободни врти

Играј

Queen Bee Bingo

64 Бесплатни бинго билети и 10 слободни врти

Играј

Costa Bingo

300% Бонус и 30 бесплатни вртења

Играј

Foxy Bingo

40£ Добредојдовте бонус

Играј

Бинго сајтови Април 2024

Добредојдовте на најдобрите листа бинго сајтови страница, создадена од страна Bingo77macedonia.com. Подолу ќе најдете надвор од селекцијата на врвот бинго брендови за македонските играчи. Споредба бинго бонуси, да избере најдобра опција и продолжи да игра бинго игри онлајн.

Најдобри веб-саjти за играње Бинго

William Hill Bingo

за newbies
25£

Бонус

7.1/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Sun Bingo

50£

Бонус

7.7/10

Најдобро

18+. T&C применуваат

Vera&John

200%

Бонус

9.9/10

Одлично

18+. T&C применуваат

Обиди се со некои игри бесплатно

faq
 • Како се игра бинго?

  Бинго е игра "на среќа". Водителот на играта (наречен "повикувач") по случаен избор ги селектира добитните броеви. Играчите ги бараат овие добитни броеви со оние кои во различни варијации се испечатени на нивните 5х5 картички. Ако добитните броеви се во еден ред, треба да се викне "Бинго"! Во денешно време е возможно да се игра на многубројни бинго веб-страници во Македонија.

 • Која е најдобрата Бинго Апликација во Македонија?

  Можете да играте бинго игри за пари и бесплатно. За бесплатно играње симнете апликација со јавен пристап. НАЈДОБРИТЕ-5 Бинго Апликации за Android се Bingo Gem Rush, Super Bingo HD, Bingo Blitz, Lucky Bingo и Bingo Heaven. НАЈДОБРИТЕ-5 Бинго Апликации за iOS се Robin Hood Bingo, Moon Bingo, Ted Bingo, Sugar Bingo and Polo Bingo.

 • Какви видови на бинго игри постојат?

  Постојат два вида бинго карти. Мрежата 5x5 се користи за играње на Бинго со 75 топчиња. Бинго со мрежа 9x3 се користи во "Housie" или во Бинго со 90 топчиња. Сепак примерите се за поширока калсификација на бинго игрите. Можете да прочитате за и да играте Bingo U-Pick Them (повеќе како лотарија), Bingo Bonanza со 43 dброеви), Stallion Race Bingo (со броеви од 1 до 15 и над15 играчи), Passing Bingo (последниот играч кој ќе остане победува), Бинго со 30 топчиња (се состои од 30 бинго топчиња) и Coverall Bingo (повеќе како слот). Играчите избираат од многубројните бинго веб-страници на маједонски јазик и играт и бесплатно и за пари.

 • Дали е безбедно да се игра бинго во Македонија?

  Доколку играчот ги почитува правилата, интернет бингото е комплетни сигурно и безбедно. Проверете дали веб-страницата за играње на бинго поседува лиценца и дали е во согласност со соодветното македонско законодавство. За да се спречи непредвидено губење на пари, ви препорачуваме да ги прочитате Правилата и Условите на повелкување бинго бонуси, како и обложувањето во секоја посебна интернет коцкарска установа.

Препорачана од Bingo 77